Ritargatan 1E – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 790 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ritargatan 1E

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 89 m²
  • Byggår:

Nu ges tillfälle att bli ägare till en mycket trevlig trerummare i toppskick med hiss från markplan. De stora fönsterpartier i flera väderstreck bjuder på härligt ljusinsläpp samt trevlig vy över omgivningen. Bostaden inrymmer ett kök med påkostade detaljer såsom bänkskiva i kompositsten och exklusiva vitvaror. Pricken över i är den stora matsalen som inbjuder till härliga middagar där hela familjen kan samlas.

Planlösningen ger dig känslan att bo i en villa, tack vare de generösa ytorna och stora rummen. Två rejäla sovrum som båda har plats för dubbelsäng, ytterligare möblemang samt god klädförvaring i garderober. Helkaklat våtutrymme i ljusa kulörer med dusch och installerad tvättmaskin. Den inglasade balkongen förlänger årstiderna och fångar upp dagens allra bästa soltimmar. Här finns gott om plats för möblemang samt egna planteringar, slå er till ro och blicka ut över den lugna innergården.

Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt ett externt vindsförråd.

Välmående bostadsrättsförening med normal belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, invändigt cykelförråd och barnvagnsförråd. Mycket goda parkeringsmöjligheter med fler p-platser än det finns bostäder i föreningen. Grönskande innergård placerad mellan bostadshusen med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, grill att nyttja och lekplats.

Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

En riktig pärla som måste upplevas på plats!

Karta för Ritargatan 1E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-salabacke-uppsala-kommun-ritargatan-1e-21308093

Avstånd till vatten: 2800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75433

Lämna en kommentar