Ritargatan 10A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ritargatan 10A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 99,3 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade fyra på våning 2 med hiss! Bostaden lämpar sig för såväl barnfamiljen som paret som flyttar från villan. Boarean om 99,3 kvadratmeter fördelar sig över en rymlig hall med klädkammare i anslutning, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, ett ordentligt kök med bra förvaring och matplats invid fönsterparti. Vidare erbjuds 3 rymliga sovrum samt en gäst wc och ett badrum med tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen Leoparden är en mycket välskött förening där man har genomfört flertalet stora renoveringar och trots det har låga avgifter och en låg belåningsgrad. I föreningen finns cykelförråd, tvättstugor, snickarbod, målarrum, föreningslokal och lekplatser. Till bostaden hör ett externt förråd för extra förvaringsmöjligheter.

I Salabacke ges barnen en trygg uppväxtmiljö med närhet till många vänner och fritidsaktiviteter, flertalet förskolor och skolor. Området är lugnt och mycket populärt där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker, bland annat grönskande Källparken som ligger i nära anslutning. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar i nära anslutning och med centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4ans påfart lättillgänglig.

Karta för Ritargatan 10A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-salabacke-uppsala-kommun-ritargatan-10a-21352149

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75433

Lämna en kommentar