Ringvägen 13 – 11 – Heby kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Villa Ringvägen 13

  • Antal rum: 11
  • Storlek: 320 m²
  • Byggår: 1878

Välkommen till Ringvägen 13 som består av tre fastigheter och består av den stora huvudbyggnaden som präglas av läckra detaljer som kakelugn, tilltagande takhöjd, stora rum, fina vyer samt stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. På den intilliggande fastigheten finns en industrilokal med tillhörande kontor, vilorum och allrum.

Den lummiga trädgården erbjuder många möjligheter för aktiviteter i stora sällskap men är även en plats där Arneboån och Örsundaån med sina slingrande lopp leder genom delar av tomten och är hem till både gädda och abborre. Koppla av i det lilla lusthuset i skuggan av storslagna träd och njut av fiskarnas ljud och rörelse vid vattenytan.

Här ges även möjlighet till eget boende och/eller verksamhet alternativt full uthyrning av både bostad och hyreslokaler.

Heby är ett samhälle som är beläget mellan Sala och Uppsala och är kommunens centralort. I området finns ett antal förskolor och fritidshem. Heby Centralskola med årskurserna F-9. Ett flertal gymnasieskolor finns i Uppsala samt Kungsängsgymnasiet i närliggande Sala.

Kommunikationen till Uppsala och Sala är mycket goda med Upptåget når ni Uppsala på ca 28 minuter och Sala på endast 10 minuter.
Täta bussförbindelser med Uppsala och Sala, besök gärna: http://www.ul.se samt http://www.sj.se för tidtabell. Från Sala är det ca 1 timme till Stockholm med SJ.

Heby erbjuder mängder av olika sportaktiviteter för den aktive, några att nämna är simning, gym, fotboll, innebandy samt brottning. I utkanten av Heby samhälle finns ridanläggning med två ridhus och en mycket aktiv ryttarförening. Arena Tegelvallen drivs i samverkan mellan kommunen och Heby AIF och rymmer två fotbollsplaner varav en belyst plan med konstgräs, omklädningsrum och löparbanor.

Kultur och nöjen: En djup ravin med frodig grönska som skapats av Örsundaån som skurit sig genom Enköpingsåsen. På Gårdsjö älgpark i Vansjö kan du åka traktor och vagn rakt ut i den svenska storskogen för att titta på älgar i deras naturliga miljö. Inne i centrala Heby finns Tegelbruksmuseum och konsthall, Västerlövsta hembygdsgård och Heby Folkets Park känt för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Årligt återkommande händelser är ”Hebykarnevalen”, Sveriges kanske äldsta karnevalståg och ”Fest i Heby” som pågår i hela Heby kommun under en vecka där kan man se landsbygdens utbud och aktiviteter. Mitt emellan Heby och Sala ligger Sala/Heby Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana. I centrala Heby finns en biograf i folketshus som brukar uppskakats av de boende.

Livsmedel kan ni handla på ICA-Supermarket och Coop Konsum. Vill ni festa till det och bjuda familjen på något riktigt gott? I Heby finner ni ett flertal pizzerior, grill och ett välbesökt värdshus. Gillar ni färskt bröd och goda bakelser? – Besök det populära bageriet med caféverksamhet. Inne i samhället finns även banker, blomsteraffär, järnhandel, optiker och era frisörsalonger.

Ringvägen 13 omfattar 3 st fastigheter:
Hebron 8 (typkod 220) – Där huvudbyggnaden om 320 kvm står samt en stor tilltalande tomt.
Heby 2:22 (typkod 423) – Industrilokal med tillhörande samlingsrum, kontor och vilorum. Stora förvaringsmöjligheter samt en stor carport. Ca 70 kvm inrett och ca 200 kvm med förråd och ovanvåning.
Heby 2:23 (typkod 220) – Den fastighet där Arneboån och Örsundaån har sina slingrande lopp.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Ringvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-11rum-heby-kommun-ringvagen-13-19584455

Avstånd till vatten: 1900

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74431

Lämna en kommentar