Ringgatan 4E – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.195.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ringgatan 4E

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 86 m²
  • Byggår: 2009

Välplanerad och fin bostad bekvämt belägen i markplan med uteplats i söderläge mot gårdsmiljö. Här bor du i en rymlig bostad precis intill Fyrisån som med fördel kan göras om till en fyra.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i garderob samt plats för avhängning. Vidare in hittar du det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning mot det moderna köket, här bjuds det på generösa ljusinsläpp från stora fönsterpartier och möjlighet till ett extra sovrum om så önskas. Bostaden genomsyras av nyproduktionsskänsla och har två möblerbara sovrum med fristående garderober, en rymliga klädkammare samt ett gediget helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

I Brf Fyrisäng bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi och en fin gårdsmiljö med lekplats, trädgårdsmöbler och grillplats. Här bor du i ett lugnt och grönskande läge precis intill Fyrisån och Seminarieparken samt med närhet till Fyrishov och med en kort promenad in till Uppsalas citykärna. Goda kommunikationer med buss strax utanför huset och smidig anslutning till E4:an för dig som bilpendlar. För dig som gillar ett aktivt liv finns Friskis & Svettis i närområdet och elljusspår i närheten.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Ringgatan 4E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-luthagen-uppsala-kommun-ringgatan-4e-20586555

Avstånd till vatten: 50

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75217

Lämna en kommentar