Ringgatan 20 B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Ringgatan 20 B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 1937

Välkommen till detta smakfulla och fräscha boende som fångar essensen av charm från 30-talet! Denna genomgående ljusa och luftiga lägenhet är en pärla belägen på tredje våningen i ett stilfullt stamrenoverat hus med bredbandsanslutning och moderna bekvämligheter.

Stig in i denna omsorgsfullt bevarade bostad och möts av vackra trägolv och ljust, stilrent renoverat kök med vackert bevarad 30-talsinredning, trevligt vardagsrum med stort ljusinsläpp, rymligt sovrum med gott om förvaring och utgång till balkong med eftermiddags/kvällssol för avkoppling, praktiskt halvrum med klädkammare och plats för exempelvis arbetsbord samt stamrenoverat badrum med dusch samt hall med plats för avhängning.

Detta är inte bara ett hem utan en livsstil! Boendet återspeglar en välskött BRF med en sund ekonomi och låga månadsavgifter. Föreningen bjuder in till trivsamma gemenskapsutrymmen, inklusive en mysig innegård med trädgårdsmöbler för avkoppling under soliga dagar. Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver – en livsmedelsbutik tvärs över gatan och endast några minuters promenad till institutioner, universtitet och till stadens puls. Här erbjuds en perfekt kombination av lugn boendemiljö och närhet till stadens bekvämligheter.

Karta för Ringgatan 20 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2,5rum-luthagen-uppsala-kommun-ringgatan-20-b-21338496

Avstånd till vatten: 650

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75217

Lämna en kommentar