Rimbogatan 16 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 10.950.000 kr

Beskrivning av Villa Rimbogatan 16

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 159 m²
  • Byggår: 1923

I hjärtat av Fålhagen finns denna smakfulla 20-tals villa om totalt 224 kvm fördelad på två våningsplan och inredd källare samt poolområde. Huset kännetecknas av tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster, fungerande kakelugn och vackra trägolv. Entréplan med vardagsrum, matsal och platsbyggt kök i öppen planlösning bidrar till härliga sällskapsytor. Utgång från köket till vackert poolområde med skyddande altantak och plats för stort partytält. Övre plan med tre bra sovrum varav master med badrum ensuite, två walk-in-closets samt ytterligare ett badrum. Inredd källare med ett fjärde sovrum, stort allrum/biorum, badrum/relax och tvättstuga. Rymligt förråd samt plats för två bilar i carport och uppfart.

Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar och är i mycket gott skick. Uppvuxen villaträdgård på solig hörntomt med fruktträd och aroniahäck. Fastigheten är besiktigad och har bra energivärde. Källaren kan enkelt anpassas för uthyrning om man så önskar. Välkommen att höra av dig till mäklare Rashin Cohen för mer information.

Här bor ni med ett centralt läge nära centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då ni även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Karta för Rimbogatan 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-uppsala-kommun-rimbogatan-16-21272229

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75324

Lämna en kommentar