Reykjaviksgatan 134 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 275 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Reykjaviksgatan 134

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1981

Varmt välkommen till denna attraktivt belägna lägenhet med stor balkong med trätrall från 2024 i insynsskyddat läge mot fina grönområden i populära Ekeby! Planlösningen ger er: Välkomnande hall med förvaring, trevligt kök med köksö i öppen anslutning till vardagsrum, rymligt sovrum med förvaring samt renoverat helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin.

På Reykjaviksgatan 134 bor du med ett lugnt och tryggt läge i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi.
I föreningen finns flera tvättstugor, bastu, hobbyrum, samlingslokal och övernattningsrum samt en trevlig och välskött innergård med utemöbler, lekplats och planteringar. Runt hörnet finns tennisbana, utegym, lekparker och fotbollsplaner. I föreningen bor och trivs människor i alla åldrar.

Ekeby är ett naturskönt och bilfritt område, med närhet till både Stadsskogen och Hågadalen. Här bor ni ytterst bekvämt med endast några hundra meter till Friskis & Svettis, vårdcentral, apotek, Coop-butik, restaurang och via en kort promenad på upp till 10 min nås även Ica Väst. Ni upplever också de natursköna omgivningarna på nära håll genom närheten till Ekebydalen med vackra promenad- och joggingstråk samt skidspår. För den odlingsintresserade finns här även kolonilotter.

En cykeltur om ca tio minuter tar er till Stora torget i city. För er som hellre åker buss stannar både 6:an och 12:an i området. Och slutligen så är den bilburne blixtsnabbt ute på Bärbyleden och har således endast fem minuter till E4:a-påfarten från bostaden.

Karta för Reykjaviksgatan 134

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-ekeby-uppsala-kommun-reykjaviksgatan-134-21342390

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75263

Lämna en kommentar