Regnmolnsvägen 6A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Regnmolnsvägen 6A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53 m²
  • Byggår: 2017

2:A // Altan // Nära stan // Extra förråd

Kommande försäljning!

Välkommen till en trivsam lägenhet belägen på första våningen i charmigt trähus om två plan. Här bor ni med egen, möblerbar entré via trädäck. Bostadens yta fördelas på stort våtutrymme med dusch och tvättutrustning, kök och vardagsrum i öppen lösning som rymmer rejält matsalsbord, soffgrupp samt ytterligare möblemang och ett rymligt sovrum med stor klädkammare som i dagsläget används som ett extrarum.

Solen fångas upp av en härlig altan i söder med gott om plats för möblemang och egna planteringar. Altanen nås via bostadens vardagsrum och här har ni en egen pergola och plats för grill mm.

Brf BoKlok Saturnus är en förening från år 2018 med trevliga innergårdar innehållandes lekplats, stora gräsytor, grillplats och odlingsmöjligheter. Varje bostad har ett externt förråd om ca 5,5 kvm som är placerat på den egna gården. En parkeringsplats med elstolpe tilldelas bostadsrättsinnehavaren för 300 kr/mån om så önskas.

Området Fullerö Hage ligger ca 9 km norr om centrala Uppsala, strax söder om Storvreta. Här finns bensinmack, verkstad, restaurang och förskola. Området är pendlarvänligt med Upptåget som finns 10-15 minuters cykeltur bort, många bussar trafikerar väg 290 och den bilburne har nära till E4:ans påfart med Gränby Centrum på ca 5 minuters avstånd och ca 10 minuter senare når du centrala Uppsala.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Karta för Regnmolnsvägen 6A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fullero-hage-uppsala-kommun-regnmolnsvagen-6a-20324139

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar