Regnmolnsvägen 4E – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Regnmolnsvägen 4E

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 70 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till denna välplanerade 3:a om 70 kvm med balkong i sydvästläge. Lägenheten är ljus och luftig, har gott om förvaring samt väldisponerade ytor av god standard. Här har du dessutom en stor balkong i sydvästläge som erbjuder sol från mitt på dagen till sen kväll!
Planlösningen fördelas på en hall med plats för ytterkläder och skor, ett städskåp och en rymlig klädkammare. Från hallen nås badrummet med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet med ingång från hallen, här finns två garderober. Vidare finns kök och vardagsrum i öppen planlösning, köket har gott om förvaring samt bra arbetsytor. Plats för soffgruppen i vardagsrummet samt utgång till balkongen med sydvästläge. Vidare finns andra sovrummet

Ett förråd finns i nära anslutning till bostaden och en parkeringsplats per lägenhet som går att hyra mot avgift om 300 kr/mån. Föreningen tillhandahåller sammanlagt 56 parkeringsplatser och förberett för 6 stycken handikapplatser. De gemensamma innergårdarna erbjuder stationär grillplats, sandlåda, gräsmattor samt fina äppelträd och odlingsplats för de som vill odla. På kort promenadavstånd finns skogen för svampplockning eller för dig som vill ta en löprunda.

Föreningen är delaktig i Uppsala Fullerö samfällighetsförening. Samfällighetsföreningen omfattar väg- och gångväg med gatubelysning längs lokalgatan, vissa grönytor, dagvatten, vatten- och avloppsledningar, el, fiber och nätstation där föreningen delar betalningsansvar med ingående fastigheter.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 och för den som vill ta Mälartåget nås stationen i Storvreta på ca 15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 10 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala. Endast några hundra meter bort ligger en förskola, mack, biltvätt och en trevlig food court.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning!

Karta för Regnmolnsvägen 4E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-uppsala-kommun-regnmolnsvagen-4e-21273386

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar