Regalskeppsvägen 9B – Fast pris – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Regalskeppsvägen 9B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 2017

Fast Pris! – Kontakta mäklaren för visningstid.

Denna ljusa och moderna lägenhet med tre rum och kök erbjuder 81 kvadratmeter välplanerat utrymme i utmärkt skick, komplett med en rymlig terrass! I original planlösning är det fyra rum och kök. Belägen mitt i hjärtat av Bredsand finner du denna bostad, perfekt positionerad för bekvämt boende.

Vid ingången välkomnas ni av en charmig hall med en praktisk klädkammare intill. Fortsätt in till det öppna och mysiga vardagsrummet som smidigt ansluter till köket. Köket är ljust och funktionellt med generöst ljusinsläpp från flera fönster, skyddade från insyn av diskret fönsterfilm som bibehåller utsikten från lägenheten. Det öppna planlösningen rymmer en bekväm soffgrupp och matbord, med en praktisk köksö för extra förvaring och arbetsyta. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spishäll, integrerad ugn och mikrovågsugn.

Vidare in i bostaden finns två väl tilltagna sovrum, varav det större rymmer en dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i garderoben. Det mindre sovrummet är idealiskt som barnrum, arbetsrum eller gästrum för besökande vänner och familj. Badrummet är rymligt och stilrent helkaklat i vitt med grå klinker och golvvärme. Det är utrustat med en duschhörna med vikbara duschväggar och en kombinerad tvätt/torktumlare, elegant inramad av praktiska arbetsbänkar och förvaringshyllor.

Här bor ni nära Bredsands badplats, omgiven av grönområden och promenadstråk. Intill badet finns camping och restaurang med äventyrsgolfbana. I närheten finns bekvämligheter som livsmedelsaffär och förskola. Enköpings Centrum ligger bara fem kilometer bort och är lättillgängligt antingen med en kort bilresa på fem minuter eller en trevlig promenad- och cykelväg. Bra bussförbindelser med täta intervaller till centrum.

Karta för Regalskeppsvägen 9B – Fast pris

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-bredsand-enkopings-kommun-regalskeppsvagen-9b-21336143

Avstånd till vatten: 450

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74948

Lämna en kommentar