Regalskeppsvägen 8D – 3 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Regalskeppsvägen 8D

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2016

Ljus & modern lägenhet med 3 rok fördelat på välplanerade 66 kvm i riktigt bra skick med en rymlig terass! En bostad perfekt belägen i Bredsands hjärta!

Här stiger du in i en inbjudande hall med klädkammare intill och vidare in till ett öppet och mysigt vardagsrum som ligger i anslutning till köket som är ljust och funktionellt med fint ljusinsläpp från flera fönster utan insyn då de fönster som vetter mot Regalskeppsvägen har fönsterfilm som ger ett insynsskydd utan att störa utsikten från lägenheten. Detta öppna utrymme ger plats åt soffgrupp och matbord. Här finns även en liten köksö för extra förvaring och arbetsyta. Köket har maskinell utrustning i form av full kyl och frys, diskmaskin, häll, integrerad ugn och mikrovågsugn. Vidare in i boendet finns två sovrum i bra storlekar där det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderob och det mindre lämpar sig fint som barnrum, kontor eller varför inte ett gästrum för långväga besök? Lägenhetens badrum är rymligt och helkaklat i vitt, grå klinker med golvvärme och har duschhörna med vikbara duschväggar samt kombinerad tvätt/torktumlare som fint ramas in av praktisk arbetsbänk och förvaringshyllor.

Till lägenheten hör ett externt förråd på föreningens innergård, en trappa ned.

Här bor ni nära bland annat Bredsands badplats, friluftsliv och promenadstråk. I närheten finns även livsmedelsaffär och förskola. Till Enköpings Centrum är det endast 5km och dit tar du dig snabbt och enkelt med 5min bilväg eller trevlig gång-och cykelväg.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer och boka in din visning!

Karta för Regalskeppsvägen 8D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-bredsand-enkopings-kommun-regalskeppsvagen-8d-21286277

Avstånd till vatten: 400

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74948

Lämna en kommentar