Regalskeppsvägen 13B – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Regalskeppsvägen 13B

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 109 m²
  • Byggår: 2023

Modernt radhus uppfört i två plan med en väl genomtänkt planlösning och utgång till stor trallsatt altan i västligt läge. Interiört välkomnas ni av ett entréplan fördelat över vardagsrum i vinkel, kök med gott om arbetsytor, entréhall med förvaring samt rymligt badrum med tvätt maskin och torktumlare. Det övre planet fördelas vidare över tre sovrum, allrum (möjligt fjärde sovrum) samt badrum. Intill entrén finns isolerat förråd.

Genomgående kommer radhusen vara målade i en vitnyans och ha ett parkettgolv i ek samt helkaklade badrum.
Bo bekvämt i detta bostadsrättsradhus som har allt man kan önska av ett modernt boende. Kök från Vedum med gråa luckor, mörk laminatbänk och rostfria vitvaror.

Till bostaden tillhör egen parkeringsplats samt att föreningen tillhanda håller extra parkeringar efter kösystem.

Som boende i Bredsand har man en härlig blandning av allt från kort promenad (badrocksavstånd) ner till Bredsandsbadets sandstränder, Upplandsledens skogspromenader och närhet till såväl förskolor, skolor och centrala Enköping breda utbud av närservice. I Bredsand har man även ett mindre livsbutik.

Från Enköpings resecentrum/station har man bra förbindelser till Uppsala (buss), Västerås (buss och tåg) samt Stockholm (tåg).

Karta för Regalskeppsvägen 13B

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-bredsand-enkopings-kommun-regalskeppsvagen-13b-21335124

Avstånd till vatten: 450

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74948

Lämna en kommentar