Råstaberg 22 – 8 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Villa Råstaberg 22

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 274 m²
  • Byggår:

Fastigheten Råstaberg 22 är en imponerande kulturhistorisk egendom belägen på en yta av 2850 kvadratmeter. Boningshuset, som utgör en betydande del av denna fastighet, sträcker sig över en nyligen uppmätt yta om 274 kvadratmeter och har en rik historia knuten till sig. Fram till 70-talet har boningshuset fungerat som en Godtemplarlokal under SGU (Svenska Godtemplar Ungdom), som var en ungdomsförbund inom svenska IOGT (Internationella Organisationen Godtemplarna).

Vid ingången till huset välkomnas besökaren av en rymlig hall med generöst med förvaringsutrymmen. Direkt till höger om hallen finns en praktisk tvättstuga, perfekt för hushållens behov samt ett pannrum. På andra sidan hallen finner vi köket, komplett med en separat matplats som utgör en stor och rymlig samlingsplats i hemmet. En rad ljusa och rymliga rum sträcker sig från köket, inklusive ett sovrum och ett stort vardagsrum som enkelt kan omvandlas till flera sovrum efter behov. Ett badrum kompletterar bottenvåningen och erbjuder bekvämlighet och funktionalitet.

Från kortsidan av huset samt vid vid huvudentrén så finns trapporna som leder upp till det övre planet där vi möts man av två stora allrum, vilket ger utrymme för många olika aktiviteter och möjligheter till flexibel användning för den som vill skapa ytterligare rum och plats för familjen. Vidare en avskild yta med kök, badrum samt allrum som kan nyttjas som en lägenhet för hemmavarande tonåringar eller varför inte i uthyrningssyfte.

Fastigheten Råstaberg 22 erbjuder en unik kombination av historisk charm och modern komfort. Med sina generösa ytor och mångsidiga rum är det här hemmet idealiskt för en familj som söker en fridfull och rymlig tillvaro med anor från det förflutna.

Beläget i den vackra Upplands landsbygden, bara en kort bilresa från Uppsala, finner vi Vattholma. Med omgivande grönska och vidsträckta åkrar är Vattholma en dröm för naturälskare och friluftsentusiaster. Här finns gott om möjligheter till långa promenader, löprundor och cykelturer längs slingrande stigar och vackra vägar. De många sjöarna i närheten ger också möjligheter till fiske och avkopplande stunder vid vattnet. Samtidigt är Vattholma mer än bara en landsbygdsgemenskap – det är också en levande och växande ort med en aktiv lokal service för vardagen. Här hittar du allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive livsmedelsbutiker, restauranger, skolor och andra bekvämligheter. Dess närhet till Uppsala ger också tillgång till ett brett utbud av kulturella evenemang, shoppingmöjligheter och restauranger.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan nu med din intresseanmälan!

Karta för Råstaberg 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-vattholma-uppsala-kommun-rastaberg-22-21317093

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74393

Lämna en kommentar