Rasbokils-Tibble 62 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 595 000 kr

Beskrivning av Villa Rasbokils-Tibble 62

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 159,9 m²
  • Byggår: 2020

Välkommen till denna fantastiska villa i Rasbokils-Tibble, som erbjuder en perfekt balans mellan modern elegans och naturskön omgivning. Med sina generösa 159.9 kvadratmeter rymmer denna väldisponerade bostad hela fem sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen att trivas i.

Det första som slår en när man stiger in är det ljusa och luftiga intrycket som genomsyrar varje vrå av detta påkostade hem. Med fräscha öppna ytor och modern utrustning är detta verkligen ett boende för den kräsne.

Inför kyligare kvällar är det inga problem att hålla värmen med den mysiga kaminen, medan golvvärmen på nedervåningen bidrar till en behaglig atmosfär under de kallare månaderna.

Med en stor uppfart och ett garage med plats för två bilar finns det gott om utrymme för bilentusiasten. Och för familjen som älskar att spendera tid utomhus erbjuder den trevliga uteplatsen många soltimmar att njuta av.

Beläget i ett barnvänligt område, nära till kommunikationer och med naturen som granne, erbjuder detta hem en perfekt kombination av bekvämlighet och fridfullhet. Dessutom finns det både tvättstuga och en effektiv frånluftsvärmepump för den som värdesätter praktiska detaljer.

Sammanfattningsvis är detta en välplanerad villa som erbjuder både stil och funktionalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende i Rasbokil – här finns allt du behöver för att skapa ett underbart hem att trivas i!

Karta för Rasbokils-Tibble 62

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-rasbokil-uppsala-kommun-rasbokils-tibble-62-21319813

Avstånd till vatten: 3700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74395

Lämna en kommentar