Rångstavägen 18 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Villa Rångstavägen 18

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår: 1969

Varmt välkomna hit! Rångstavägen 18 erbjuder ett trivsamt mindre hus som är en bra bostad för 1-2 personer! Vi tror att denna bostad kan passa många. Du/ni som kanske inte har så stort behov av ”en riktigt stor bostad” utan vill komma ut på landet (med det lugn som bara fågelkvitter och ekorrbesök kan ge) Då kan detta hus vara något för dig/er!

Invändigt är det renoverat med målade väggar och nyare golv. Det finns badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ett mindre arbetskök med direkt anslutning till matplats och vardagsrum. Uppvuxen trädgårds/skogstomt med carport, gäststuga, vedbod mm. Huset renoverades under 2019 och byggdes ut 2020 med ytterligare ett sovrum och ett flertal fönster är utbytta.

Uppvärmning: Luftvärmepump (2022) braskamin och direktverkande el. (Energideklarationen är från innan luftvärmepumpen installerades).
Vatten: Gemensam brunn med grannarna
Avlopp: Sluten tank om ca 7 kubik
Fiber via Ip-Only
Pantbrev/inteckningar om 1 190 000 kr.


Rångstavägen är en ”slinga” av hus och villor som nyttjas på olika sätt. Det är ett fd. sommarstugeområde där många av husen nu är renoverade till permanentbostäder. I avgiften till vägföreningen ingår: Färskvattenanläggning, pumphuset, infiltration, gråvatten, vägen inkl. skrapning och snöröjning, skötsel av de gemensamma grönområdet. Det finns två obligatoriska städ/trädgårdsdagar som man måste vara med på.

Björklinge samhälle ligger ca 2 mil norr om Uppsala. I Björklinge finns bl.a Hemköp, restauranger och frisörsalong.
UL-bussar går ofta från Björklinge, högtid var 15 min annars vanligen var 30 min. Från Rångstavägen 18 är det ca 1 km till busshållplatsen Långhagsvägen (Viksta) som trafikeras av UL:s linje 103, ca 5-6 avgångar/vardagar. Linje 103 går hela vägen till Uppsala C.

Tillträde går att få redan i sommar!

Karta för Rångstavägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-uppsala-kommun-rangstavagen-18-21346013

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74373

Lämna en kommentar