Ramstalundsvägen 20 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 095 000 kr

Beskrivning av Villa Ramstalundsvägen 20

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 132 m²
  • Byggår: 1980

Nu har ni chansen att förvärva en underbar villa i ett ostört läge med vidsträckt utsikt! Denna välplanerade enplansvilla om 132 m² erbjuder ett mysigt, inglasat uterum och en generös tomt med gräsytor och buskar som inbjuder till lek, avkoppling och odling. Till huset hör även ett praktiskt vidbyggt garage med förrådsdel samt en carport där familjens bil får plats. Den stora familjen kan precis som grannarna i området gjort, inreda garaget till ett sovrum eller arbetsrum. Här har ni möjlighet att förvärva ett energismart hem med värme från kaminen och el från solceller.

Bostadsytan fördelar sig på en inbjudande hall, ett U-format kök perfekt för sociala stunder. Köket är designat för att umgås och laga mat tillsammans, med en matplats som rymmer 6-8 personer. Vardagsrummet, som ligger i direkt anslutning till köket, erbjuder en separat soffhörna och plats för ett matsalsbord. Här finns även en täljstenskamin som sprider värme och mysfaktor i hela bostaden. Från vardagsrummet når ni det mysiga uterummet med en fantastisk fri utsikt över åkrarna – perfekt för avkoppling och umgänge. Vidare finns ett allrum, tre stora sovrum som är smart placerade i en egen del av huset, två badrum och en välutrustad tvättstuga med både tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaring. För den som behöver extra sovrum kan allrummet enkelt omvandlas till ett fjärde sovrum.

Ramstalund, ett lugnt och trevligt område som ligger bara 15-20 minuter från Uppsalas pulserande stadskärna och cirka 10 minuter från Stenhagens shoppingområde. Här bor ni med utmärkta bussförbindelser till både Uppsala och Enköping, med frekventa avgångar på 3-4 gånger per timme under vardagar.

Området är perfekt för både barnfamiljer, med Ramsta Skola som erbjuder både förskola och klasser från förskoleklass upp till årskurs 6 men även er som vill bo i ett lugnt och ostört läge med närhet till Uppsala.

Detta hem är en oas av komfort och funktionalitet, idealiskt för familjen som vill ha både utrymme och närhet till naturen. Missa inte chansen att uppleva denna bostad!

Karta för Ramstalundsvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ramstalund-uppsala-kommun-ramstalundsvagen-20-21349952

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75591

Lämna en kommentar