Ramsjö skogsväg 13 – – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Villa Ramsjö skogsväg 13

  • Antal rum:
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 2016

Välkommen till ett fantastiskt charmigt och fint arkitekt ritat Götenahus med en stor grönskade trädgård och huset går att använda som permanentboende för den som önskar!

Denna mysiga bostad erbjuder ett rymligt vardagsrum med fina fönsterpartier och en braskamin. Vardagsrummet har ett fint ljust golv vilket är genomgående i huset samt en öppen planlösning mot köket för en social känsla och bostaden har två sovrum. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och det finns även plats för ett matbord. I bostaden finns ett väldigt fint badrum med allt ni behöver så som tvättmaskin, el-golvvärme som även finns i hallen.

Vidare finner ni ett inglasat uterum som är isolerad och är på ca 40kvm. Samt erbjuds en stor altan på ca 110kvm som byggdes -18.
Som ni kan se på bilderna finns även en trevlig bastu/relax från -17 som är isolerad och har element samt ett Pajala aggregat!
En grusad uppfart som rymmer flera bilar finns i anslutning till husets entré samt finns Fiber indraget. Det finns byggtillstånd för tex ett garage 30kvm eller annan typ av bi-yta.

Här bor ni mitt i naturen med endast några minuters promenad till Ramsjön där ni kan nyttja samfällighetens badplats med tillhörande brygga, sandstrand och gräsytor. Bostaden kommer säljas möblerad för den som vill och är intresserad för rätt pris.

Om ni vill bo i ett lugnt, familjärt och trevligt område, vill ha närhet till badplats och en vacker trädgård så är detta huset för er. Här kan ni njuta av våren och sommaren eller varför inte flytta in och bo året om!

I Järlåsa finns det både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Det finns goda bussförbindelser till Uppsala och på ca 35 min så är du i centra Uppsala. I Järlåsa finns även fik, pizzeria, matbutik och bensinmack. Skogarna runt området har gott om bär- och svampplockningsställen.

Välkommen hem!
Kontakta ansvarig mäklare Kristofer Hamberg för mer information.

Karta för Ramsjö skogsväg 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-72m2-jarlasa-uppsala-kommun-ramsjo-skogsvag-13-21360258

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74496

Lämna en kommentar