Ramsjö ängsväg 4 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Villa Ramsjö ängsväg 4

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 2015


Passa på och köp ett eget smultronställe nu till sommaren! Detta gemytliga hus på landet ligger med ett fridfullt läge alldeles intill sjö och skog. Möjlighet till ett snabbt tillträde finns så passa på! Ta tillfället och njut av huset redan i sommar!

Huset står på en generös tomt med egen skogsbacke och fina solchanser. Trädgården som omger huset är väl omhändertagen och får vem som helst att längta efter vår och sommar, i skogskanten bakom huset står ett charmig lusthus med tillhörande altan som är inrett för middagsgäster eller avkoppling

Entrén upp till huset går via en väl tilltagen grusad uppfart, tomten är omgiven av en traditionell gärdesgård som passar väl in i miljön och växtligheten som omger huset. ljust vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök. Rummet har ljusinsläpp från tre väderstreck och dörrar ut till altanen och vidare ut till trädgården. Två sovrum varav det ena med fönster ut mot skogen och det andra ut mot trädgård och entrén. Ett rymligt , helkaklat badrum med golvvärme och fint ljusinsläpp. Här finns dusch och tvättmaskin.


Vid den intilliggande sjön, Ramsjön som är en av flertalet sjöar i området, kan man svalka sig med ett dopp i kvällssolen eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Allt detta med endast 35 minuters resa till centrala Uppsala.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen.

Karta för Ramsjö ängsväg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-jarlasa-uppsala-kommun-ramsjo-angsvag-4-21317140

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74496

Lämna en kommentar