Ramsjö 230 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Ramsjö 230

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 146 m²
  • Byggår: 2020

Här erbjuds en vacker enplansvilla med dubbelgarage, belägen i utkanten av Björklinge. Här bor du lantligt men ändå med närhet till all bekvämlighet i Björklinge.

Enplansvillan erbjuder planlösning i form av hall med plats för avhängning, rymligt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Här finns all maskinell utrutning att önska samt utrymme för matplats intill fönster. Vardagsrum och matsal ligger i anslutning till varandra, med stora fönsterpartier som skänker ett mycket trelvligt ljusinsläpp. Utöver detta finns 4 stycken sovrum, samt ett mindre allrum. I bostaden finns även två stycken badrum, det ena med kakel och klinker och det andra med våtrumsmatta och våtrumstapet.

Intill huset finns en stort dubbelgarage med laddbox och elektrisk garageport. Tomten är stor ligger intill ett skogsparti, här går solen att njuta av hela dagen på husets altan.

I Björklinge finns det gott om förskolor samt två grundskolor. I orten finns en mataffär, två pizzerior samt Sjöhagens restaurang med fullständiga rättigheter. Vidare finns även ett kommunalt bibliotek, frisersalonger, brandstation, sporthall, ishall, fotbollsplaner, tennisbana och idrottsanläggningen Björkvallen i Björklinge. För den som gillar att vara ute i naturen så kan man ta en tur i elljusspåret/ motionsspåret på Björklingeåsen. Under sommaren är det populärt att bada i Långsjön och vintertid plogas Långsjön för långfärdskridskoåkning. Här finns Sandviksbadet som är en fin kommunal badanläggning och som kommunen lovat satsa mycket på framöver då det inte finns några andra kommunala bad på norra sidan om Uppsala. Dessutom är Långsjön en av Upplands renaste sjöar.

Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!

Karta för Ramsjö 230

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bjorklinge-uppsala-kommun-ramsjo-230-21346335

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74371

Lämna en kommentar