Rådmansgatan 4B – 1 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 065 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rådmansgatan 4B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 41,2 m²
  • Byggår:

Välkomna till en ytterst väldisponerad 1,5 a i populära Brf Mältaren! Lägenheten präglas av en trevlig standard i modern tappning med många smakfulla tillval med bland annat djupa fönsterbrädor, genomgående fina ytskickt med vackra golv samt en stilren färgsättning.

Ni välkomnas av hall med plats för avhängning av ytterkläder, med förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober, hallen fungerar som ett nav genom lägenheten och når samtliga rum. Rakt fram från hallen finns ett komplett och kök med plats för möblemang.
Vidare in i lägenheten finner du ett luftigt vardagsrum med plats för både soffdel och alkovutrymme. Färgschemat är åt det strama och ljusa hållet. Ett större badrum är en självklarhet.

Bostadsrättsföreningen har en stark ekonomi vilket möjliggör riktigt låga månadskostnader!

Till Resecentrum är det ca 10 minuter med cykel och är ni bilpendlare och ska ut på E18 mot antingen Uppsala, Stockholm eller Västerås är läget perfekt. Bli en del av välmående och välskött bostadsrättsförening som bl.a. erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittplatser, murad grillplats och lekplats för de yngre.

Varmt välkommen på våra öppna visningar!

Karta för Rådmansgatan 4B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-centrum-enkopings-kommun-radmansgatan-4b-21352147

Avstånd till vatten: 400

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74949

Lämna en kommentar