Rådmansgatan 10A – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Rådmansgatan 10A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1965

Nu finns det tillfälle att förvärva denna 2:a på rymliga 63 kvm belägen mitt på stan i stabil och populär förening med låga avgifter, mycket låg belåning per kvadratmeter (1,062 kr/m²) och en av få föreningar i Enköping med tillgång till garage för dess medlemmar!

Kliv in i hall som löper som ett nav genom lägenheten och når samtliga rum. Vardagsrummet har generösa ytor med plats för både soffa och matgrupp eller en kontorshörna. Här har ni utgången till balkongen där ni gärna spenderar trevliga stunder i eftermiddag-och kvällssol! I det stilrena köket finns gott om arbetsytor och förvaring bakom vit och svart skåpinredning. I köket finns ett trevligt fönster som släpper in naturligt ljus över arbetsytor. Köket har även utrymme för matplats intill fönster och fransk balkong. Vidare finns ett rofyllt sovrum med gott om förvaring i garderober och fönster mot den lugna innergården vilket skapar en rofylld oas för avkoppling. Lägenheten har också ett nyrenoverat badrum (våtrumsintyg finns) och är helkaklat i vitt med grått klinkergolv och har golvvärme, duschhörna, handdukstork, WC, kommod och spegelskåp. Här är också förberett för tvättmaskin!

Brf Bryggaren är en trygg, mycket populär och välmående bostadsrättsförening med en fin innergård skyddad från trafik trots det centrala läget precis intill Stora Torget och är därför ett utmärkt boende för dig som vill ha nära till allt. Bo precis intill mysiga caféer, restauranger och butiker. Vidare finns både hamnen, Drömparken och mataffärer alldeles i närheten. För dig som pendlar så tar du dig enkelt till Resecentrum på bara några minuter.

Karta för Rådmansgatan 10A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-enkopings-kommun-radmansgatan-10a-21329008

Avstånd till vatten: 350

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74949

Lämna en kommentar