Rådjursvägen 18 – 5 – Håbo kommun

Utgångspris: 4 500 000 kr

Beskrivning av Villa Rådjursvägen 18

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 117 m²
  • Byggår: 1971

Stig in på Rådjursvägen 18 och till en mycket välskött villa med en interiör i fina färger.
Stora fönsterpartier, rymd och elegans är det som gör den här bostaden speciell. En vacker tomt med lite insyn, en stor altan samt en värmande kamin är pricken över i:et. Hela fastigheten ligger på eftertraktad återvändsgata som angränsar till lummig allmänning.

Planlösningen är modern och öppen med kök, matplats och vardagsrum i ett. Ljust och modernt. De fyra sovrummen är rymliga i smakfulla färger, med plats för förvaring. Här finns ett duschrum läckert kaklat, separat toalett och en rymlig tvättstuga. Köket är fullt utrustad med generösa ytor, en rejäl kyl/frys och inbyggd ugn. Här saknas varken förråd eller garderober – garaget ger ytterligare plats för den mindre bilen, hobbyverksamheten eller den egna verksamheten.

Tomten är insynsskyddad och ligger i sydvästläge och den stora altanen inbjuder till grillkvällar, lek och stoj. Även en mindre Friggebod finns.
Med en hörntomt som gränsar till lummig allmänning och höga träd ges en känsla av lugn och avskildhet mitt i naturen, samtidigt är det endast ett stenkast från skolor, Bålsta centrum, E:18 och tåg, buss och andra bekvämligheter.
Här finns det mesta och det bästa på ett enda plan – missa inte det!

Karta för Rådjursvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-sodra-vasterdalen-habo-kommun-radjursvagen-18-21334436

Avstånd till vatten: 1700

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74635

Lämna en kommentar