Radisson Blu Hotel Uppsala – hotell Uppsala

Se tillgänglighet

Detta modernt inredda hotell ligger mittemot Uppsala centralstation. Till Uppsala konsert- och kongresshall är det 150 meter. Som gäst har du gratis tillgång till WiFi och ett toppmodernt gym.

Alla rum på Radisson Blu Hotel Uppsala har platt-tv med satellitkanaler, ett skrivbord och ett värdeskåp med plats för en laptop. Vissa rum erbjuder även en terrass, badrockar och tofflor.

Produkter från trakten serveras i den internationella restaurangen Picnic. Du kan koppla av i Picnic Bar på Radisson Blu Uppsala och sommartid kan du slå dig ned på terrassen.

Varje morgon serveras en frukostbuffé och om du önskar tidig frukost kan du få ett frukostpaket att ta med. På lördagar serveras en populär à la carte-brunch.

Som gäst har du gratis tillgång till en relaxavdelning med bastu. Du kan även beundra utsikten över centrala Uppsala från terrassen.

Hotellet är certifierat enligt GreenKey, GreenBuilding, SafeHotels och Radissons säkerhetsprotokoll.

Uppsalas mest välbesökta shoppinggator ligger bara 400 meter bort. Du kan enkelt ta pendeltåg från Uppsala till Friends Arena i Solna, Arlanda flygplats och Stockholms centralstation. Uppsala domkyrka och Linnéträdgården ligger 1,5 km bort.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Radisson Blu Hotel Uppsala

Adress: Stationsgatan 4, 753 40 Uppsala, Sverige

Se pris

Övrig info

Frukost: Kontinental, Vegetarisk, Vegan, Glutenfri, Amerikansk
Rating: 8.2
Antal betyg: 3173

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 8
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar

 • Ett toppen hotell (Betyg: 10)

  + God frukostbuffé med glutenfria saker, tysta rum och trevlig personal

 • Bra (Betyg: 7)

  + stora rymliga rum och korridorer, rena rum, sköna sängar och kuddarna vara jätte bra, bra i badrummet att lotion och balsam även fanns
  – tror att det ända dåliga med detta hotell var frukosten, var första gången här så vet inte om det var mycket eller lite människor denna gång men var dåligt med plaster och jätte trångt o stressigt att ta frukost och blev ofta kö så man inte ens kunde gå förbi men det är för att hela hotellet är utformat som en korridor så det är ingen ”matsal” det är i en korridor liksom

 • en trevlig övernattning i centrala Uppsala (Betyg: 9)

  + bra centralt läge
  – lite trångt och ostrukturerat vid frukost. lång kö till kaffe/varmvatten

Boka

Lämna en kommentar