Råbyvägen 86 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 86

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2018

Varmt välkommen till Råbyvägen 86 och denna fantastiskt trevliga bostad på våning 5/5. Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder ypperlig planlösning och ligger i ett växande kvarter med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Bostaden erbjuder trivsamma ytor för trevligt sällskap, med en planlösning mellan kök och vardagsrum som lämpar sig väl för trevliga middagar. Framförallt erbjuder bostaden ett fantastiskt ljusflöde med stora fönsterpartier på vardera sida av bostaden med en balkong i både sydväst- samt nordöstläge som erbjuder morgon och eftermiddagssol! Bostaden har genomgående ekparkett på golvet och ljusa väggar samt härligt helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Sovrummet erbjuder gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang, skrivbord samt gott om förvaring i garderob. Vidare från sovrummet nås balkongen i sydvästläge som vetter mot föreningens innergård och den andra balkongen, som nås genom vardagsrummet erbjuder morgonsol och är dessutom inglasad vilket förlänger sommaren och inbjuder till härliga middagar och gott om plats för möblemang.

Till bostaden hör ett förråd i källare.

Kapellgärdet är ett relativt nybyggt område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 10 minuter till Uppsalas stadskärna och resecentrum som erbjuder bekväma kommunikationer. Perfekt för dig som pendlar!

Här bor du i ett lugnt område med nära till det mesta. Du hittar Kapellgärdsparken precis runt knuten med skateramp, gungor, lekvänliga ytor och ett stort klätternät. I närområdet finns ICA Nära, ICA Samköp, Lidl, Willys och Kvarnens köpcentrum med bl.a. Apotek, Systembolag och välsorterade ICA Torgkassen. I närheten finns pizzeria, närbutik med DHL-Center, frisörsalong och ett flertal gym. I närområdet finns Höganäsparken och man tar sig även lätt till Röbo som erbjuder motionsspår och vackra promenadstråk. Ytterligare en bekvämlighet för att bo bra är närheten till kommunikationer. Här har du busslinjer alldeles utanför husknuten som tar dig fram och tillbaka till stadskärnan och en fin cykelväg alldeles intill huset. Väljer du bilen åker du bara hiss direkt ner i garaget och tar dig snabbt ut på E4:an via Tycho Hedéns väg. Varmt välkommen!

Karta för Råbyvägen 86

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-rabyvagen-86-21329160

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar