Råbyvägen 82 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 82

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till denna moderna och rymliga tvåa på populära Kapellgärdet! Här bor du i en lägenhet med genomgående hög standard och inglasad balkong! En stor fördel med den här lägenheten är att den har en stor klädkammare med gott om förvaring och även ett vindsförråd!

Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i rymlig klädkammare, välutrustat kök och en öppen planlösning till vardagsrummet vilket öppnar upp för sociala tillställningar! I sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter samt plats för en större säng och t.ex. arbetsplats. Ytskikten är stilrena med parkettgolv, vitmålade väggar samt vitt kök med släta luckor.

Här bor du med cykel- och promenadavstånd till city och Resecentrum, alternativt goda busskommunikationer med täta turer och nära busshållplats. Mycket bra läge för dig som pendlar via E4:an norr- och söderut. I närbelägna Gränby köpstad och dess köpcentrum, Gränby centrum, finns allt att tillgå som du behöver i din vardag i form av butiker och restauranger m.m. För den sportintresserade finns ett närliggande gym och vid Gränby sportfält, finns även Uppsalas friidrotts- och innebandyarena, IFU Arena.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Råbyvägen 82

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-rabyvagen-82-21301324

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar