Råbyvägen 78 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 78

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 50 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till Råbyvägen 78 och denna mycket trevliga och rymliga 1:a som idag nyttjas som en 2:a, allt är i toppskick och inflyttningsklart. Trivsamt läge på första våningen med balkong.

Bostaden erbjuder bland annat ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och rediga arbetsytor, ett rymligt vardagsrum samt ett mycket fräscht och modernt badrum med tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Från lägenhetens vardagsrum kommer man ut på den stora och härliga balkongen där man har gott om plats för möblering av både sittplatser och bord. Idag nyttjar säljaren den stora klädkammaren/förrådet på7,5kvm som sovrum. Här är det bara att börja trivas, välkommen hem!

Brf Aftonfalken är en föreningen med stabil ekonomi där bredband och tv från Telia ingår även i månadsavgiften. Utåt sett så förknippas föreningen och dess fasader som en förening som sticker ut. Oregelbunden arkitektur och smakfull färgsättning. En husfasad som verkligen sticker ut. Föreningen består av 91 lägenheter. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller garageplatser som nås via hiss. Samtliga bostäder har även ett varsitt rymligt förråd och tillgång till cykelförråd, barnvagnsförråd samt tillgång till ett övernattningsrum.

Kapellgärdet är ett spännande område som fullkomligt sprudlar av aktivitet. Denna bostad är perfekt för dig som vill bo modernt och centralt med endast en rask promenad till allt vad city har att erbjuda, i en bostad som är i mycket fint skick och som erbjuder ett mycket bekvämt boende. I området finns bland annat handel, träning, restauranger och gott om lekplatser samtidigt som det endast är en kort promenad till stadens fulla utbud.

Karta för Råbyvägen 78

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kapellgardet-uppsala-kommun-rabyvagen-78-19790891

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar