Råbyvägen 76 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 990 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 76

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 68,5 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till denna city-nära 2:a med högt läge och balkong. Lägenheten erbjuder genomgående fräscha ytskikt och parkettgolv. Ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett ljust och härligt sovrum med gott om förvaring i garderober samt ett fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Här har du nära till Kapellgärdsallén och Kapellgärdsparkens stora grönytor har du runt knuten. Till gallerian Kvarnen är det promenadavstånd, där finns det både apotek, systembolag och en välsorterad ICA-butik. Du har även nära till nya Resecentrum, Konsert- och kongress och inte minst Uppsala stadskärna som erbjuder ett rikt utbud av kultur, restauranger och shopping.

På Väderkvarnsgatan, inom bekvämt avstånd från din bostad, ligger både Friskis & Svettis som erbjuder varierande träning och motion. Tycker du om att cykla tar du dig snabbt till både Fyrishov och Röbo där det finns sköna motionsspår och fina promenadstigar som leder till Gamla Uppsala. En annan viktig sak för att bo bra är ju närheten till kommunikationer. Här har du busslinjer alldeles utanför husknuten som tar dig fram och tillbaka till stadskärnan och en fin cykelväg alldeles intill området. Väljer du bilen åker du bara hiss direkt ner i garaget och tar dig snabbt ut på E4:an via Tycho Hedéns väg.

Karta för Råbyvägen 76

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-rabyvagen-76-21340526

Avstånd till vatten: 1300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar