Råbyvägen 72 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 72

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 44,5 m²
  • Byggår: 2016

HÄR GÄLLER FAST PRIS OCH ”FÖRST TILL KVARN”, kontakta ansvarig mäklare för visning och/eller anmäla intresse: [email protected] alt. 072-3144033.

Välkommen till en yteffektiv genomgångslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder förvaring i en garderob samt ett städsskåp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger härliga sällskapsytor. Kök med gott om förvaring bakom vit skåpinredning, gott om arbetsyta med kakel ovan arbetsbänk. Maskinell utrusning i form av spishäll, ugn, spisfläkt, kyl och frys. I anslutning till vardagsrum och kök finns ett rymligt förråd. Sovrum med plats för säng och andra möblemang. Förvaring i garderober. Utgång till balkong med plats för utemöbler. Balkongen ligger nordväst-läge. Här kan du alltså sitta och njuta av den sena kvällsolen.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholms pendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Råbyvägen 72

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-rabyvagen-72-21318858

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar