Råbyvägen 57H – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 57H

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 85 m²
  • Byggår: 2015

Lägenheten säljs till FAST PRIS! – vilket innebär först till kvarn. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen till en mycket välplanerad fyra med ett högt, ljust och fritt läge och en balkong helt utan insyn.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med bra förvaring och ett generöst tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot ett fullt utrustat och stilrent kök. Vidare finns tre sovrum, god klädförvaring i garderober samt ett smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du bekvämt med hiss från markplan som även tar dig ner i källaren till det gemensamma garaget.

Föreningen som har ett gemensamt elavtal har nyligen installerat solceller på föreningens tak för att hålla kostnaderna nere för sina medlemmar. Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften och bilpool finns via M-bilpool.

Här bor du med närhet till stora grönområden med lekparker, fotbollsplaner, kolonilotter samt en 4H-gård. Med närhet till nybyggda IFU-arena, UTK-hallen och Uppsala ishall är området lockande för den sportintresserade. Du har dessutom Uppsalas största köpcentrum på gångavstånd med affärer, restauranger, vårdcentral och all annan tänkbar service.
För dig som pendlar kommer du snabbt och enkelt ut på E:4an, eller till Resecentrum via busslinje 3.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Karta för Råbyvägen 57H

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-granby-uppsala-kommun-rabyvagen-57h-20869577

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75429

Lämna en kommentar