Råbyvägen 57E – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 57E

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 58 m²
  • Byggår: 2017

Varmt välkomna till Råbyvägen 57E! Här får du möjligheten att äga denna fantastiska tvåa med genomgångsläge i en trevlig del av Uppsala. Med sina ljusa ytskikt och öppna planlösning är denna bostad verkligen något alldeles extra.

Köket är stilfullt inrett med integrerade vitvaror och gott om förvaringsutrymme, perfekt för den matlagningsintresserade. I vardagsrummet finns gott om plats för en stor soffa och andra möbler, och från uteplatsen kan du njuta av solen och kanske grilla med din elgrill.

Sovrummet är rymligt och har generösa garderober för förvaring av dina kläder. Badrummet är stort och utrustat med tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. I hallen finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Till bostaden hör ett förråd!

Bostaden har ett bekvämt läge med matbutik, gym och bussförbindelser inom nära räckhåll, med närhet till Bärbyleden och E4:an blir pendlandet enkelt.. Med buss tar du dig in till stadskärnan på 10 minuter och på gångavstånd hittar du den ständigt växande Gränbystaden runt hörnet med ett brett utbud av shopping och nöjen. IFU Arena ligger bara en kort promenad bort.
Välsorterade ICA-butiken, frisör och restauranger i närområdet gör vardagen smidigare.

Så missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad!

Karta för Råbyvägen 57E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-granby-uppsala-kommun-rabyvagen-57e-21363524

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75429

Lämna en kommentar