Råbyvägen 57D, VÅN 2 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 700 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 57D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår: 2016

Insynsskyddat läge – Fönster åt två väderstreck – Hiss – Balkong i sydostläge – Golvvärme i badrum – Vindsförråd – Inga planerade avgiftsändringar (uppdaterat 11/8)

Äntligen har du chansen att förvärva denna mycket fina och ljusa tvåa om 52 kvadratmeter på Råbyvägen 57D. Förutom en attraktiv planlösning präglas bostaden av genomgående fina ytskikt och generöst ljusinsläpp. Missa inte chansen, denna bostad bör upplevas på plats!

Bostaden erbjuder ett fint kök med integrerade vitvaror, goda förvaringsmöjligheter och matplats. Öppen planlösning mot vardagsrummet där du får plats med större soffa och annan möblering. Härifrån når du bostadens balkong där du kan avnjuta solen i sydostläge. Vidare fördelar sig bostaden på ett stort sovrum med garderober, en klädkammare, stort badrum med kombi tvätt/tork och en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter.

Gränby är en trivsam del av Uppsala. Här har du Gränby köpcentrum alldeles runt knuten och IFU Arena når du med en kort promenad. Dessutom är det nära till Uppsala City. Enkelt att ta sig till Bärbyleden och E4:an. I närområdet finns en välsorterad ICA-butik, skolor och bra kommunikationer.

Varmt välkomna hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Amir Ekbatani för mer information.

Karta för Råbyvägen 57D, VÅN 2

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-kommun-rabyvagen-57d-20641215

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75429

Lämna en kommentar