Råbyvägen 57A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 57A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78 m²
  • Byggår: 2015

Högst upp i huset, med ett ljust och fritt läge, har du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade 3.5a i nytt och modernt utförande! En perfekt planerad lägenhet med luftiga ytor i ett ljust och fint skick. Lägenheten är fördelar sig på en hall med förvaring i flertalet skjutdörrsgarderober och en klädkammare som rymmer mycket förvaring. Ett fullutrustat kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en trevlig harmoni och ljus från alla fönster. Intill köksdelen rymmer en större matplats intill den franska balkongen och vardagsrumsdelen får plats med en större soffa. Två väl tilltagna sovrum varav det ena med utgång till balkongen med fri utsikt, riktad mot nordöst och föreningens innergård. Vidare finns ett smakfullt badrum med dusch, och tvättmaskin samt torktumlare. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett stort förråd på våningen ovanför. I avgiften ingår bl a vatten, bredband och kabel-tv!

I föreningen får du tillgång till bl a cykelförråd och varmgarage som du når direkt via hissen samt en bilpool där du kan hyra bil vid behov.
Här bor du med ett bekvämt läge mellan stadskärnan och Gränbystaden med all tänkbar service du kan önska. Vid Gränby hittar du även grönskande parkområden och 4H-gård. Precis utanför bostaden finner du bekvämligheten av närlivs och restauranger! Du kan med enkelhet ta dig till centrum med en kort busstur på ca 8 minuter från hållplatsen utanför huset. För dig som pendlar med bil finns även E4ans påfarter samt Tycho Hedens Väg inom bekvämt avstånd.

Välkommen på visning!

Karta för Råbyvägen 57A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3,5rum-granby-uppsala-kommun-rabyvagen-57a-21354321

Avstånd till vatten: 1700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75429

Lämna en kommentar