Råbyvägen 53E – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 53E

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 45 m²
  • Byggår: 2018

Nu saluförs en ytterst välplanerad 2:a om ca 45 kvm med stor balkong och bra avgift! Letar du efter ett boende med promenadavstånd till City och med bekvämligheter som hiss från entréplan, stor rymlig balkong, tvättmaskin, diskmaskin m.m. så är detta bostaden för dig.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober, ett fräscht rymligt badrum med bl.a. dusch och tvättmaskin. Längre in i bostaden når ni kök och vardagsrum vilka är sammanlänkade i en öppen planlösning. Köket är väl tilltaget och i utrustningsväg erbjuds bland annat spishäll, diskmaskin samt plats för matbord för större sällskap längre in. Längre in från vardagsrummet nås bostadens stora möblerbara balkong samt bostadens sovrum med plats för dubbelsäng.

Utanför dörren har du en bekvämt belägen busshållplats med bussar som går regelbundet. Boendet är också beläget med bra väg nära E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla via bil till både Stockholm och Gävle från området. Här bor du också nära service med nybyggd ICA butik med brett sortiment. I området finner du även ytterligare livsmedelsaffärer, apotek, restaurang, frisör, kemtvätt, vårdcentral och folktandvård med närhet till Gränbystaden.

Till lägenheten hör även ett förråd.

Anmäl ditt intresse för att ta del av all information.

Välkommen hit, välkommen hem!

Karta för Råbyvägen 53E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-granby-uppsala-kommun-rabyvagen-53e-20095816

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75429

Lämna en kommentar