Råbyvägen 53D – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 53D

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 58 m²
  • Byggår: 2019

– Lägenheten säljs till fast pris, vilket innebär att det är den som först lägger det budet som får köpa lägenheten –

Välkommen till en välplanerad tvåa belägen högst upp i huset med magisk utsikt från balkong i bra solläge. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med välutrustat kök, vardagsrum med härlig rymd och stort fönsterparti samt utgång till balkong, helkaklat badrum med kombimaskin, sovrum väl avskilt från kök och vardagsrum och med skyddat läge med fönster in mot gården.

Brf Läsa är en välskött och stabil förening med fördelar som att förråd ingår och garage finns bekvämt beläget i källaren och nås med hiss (kösystem tillämpas). Det finns även cykelförråd och en fin innergård med vackra planteringar, stenläggningar och mysig grillplats.

På kort avstånd från bostaden ligger Gränbyparken. Här finns bland annat kolonilotter, lekplatser och gott om plats för lek, spel och picknick. På Gränby sportfält finns även möjlighet att utöva många olika sporter och fritidsintressen som t ex fotboll, tennis, badminton och ishockey. I närområdet finns IFUs Sportarena, livsmedelsbutik, apotek och restauranger.
All övrig service hittar du i Gränby Centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker och serviceställen. Du når allt på några minuter till fots, med cykel, bil, eller buss.

Välkommen till Råbyvägen 53D och tveka inte att ringa mäklare för mer information eller för att boka visning!

Karta för Råbyvägen 53D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-kommun-rabyvagen-53d-18994531

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75429

Lämna en kommentar