Råbyvägen 34, VÅN 3 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 820 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 34, VÅN 3

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 39 m²
  • Byggår: 2014

Låg avgift – Balkong med kvällssol – Hiss – Modernt kök och fint badrum med tvättmaskin & torktumlare – Insynsskyddat läge – Väl planerad – Källarförråd, cykelförråd & övernattningslägenhet i brf – Närhet till Centralstationen och centrum –

Välkommen till ett modernt cityboende och denna fina 1,5:a med härlig solig balkong, rymlig sovalkov och en bostad som präglas av ljus och rymd. Belägen i ett av de bästa lägena i området med promenadavstånd till city, träningsanläggningar och centralen samt närhet till stadens olika universitetscampus. Bostaden har ett högt, insynsskyddat och fritt läge i huset på våning 3 med balkong mot innergården och härlig vy över takåsar med kvällssol. Hög standard i bostaden såsom genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett tilltalande stilrent kök. Optimal bostad för dig som söker studentlägenhet, övernattningslägenhet eller första boende. Bra förening där bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften.

På Råbyvägen 34 bor du i främre delen av Råbyvägen närmast city och centralen med närhet till allt staden har att erbjuda. Här bor du i ett centralt läge, cirka en kilometers gångavstånd till centrum. På vägen passerar du flera träningsanläggningar och affärer samt restauranger. Vaksala torg, konserthuset och affärshuset Kvarnen hittar du inom räckhåll. För den som behöver närhet till resecentrum är detta inom utmärkt avstånd. Smidiga cykelvägar samt bussförbindelser mot centrum och vidare finns i kvarteret.

Varmt välkomna hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Amir Ekbatani för mer information.

Karta för Råbyvägen 34, VÅN 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kvarngardet-uppsala-kommun-rabyvagen-34,-van-3-20994378

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar