Råbyvägen 24 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.650.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 24

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81,5 m²
  • Byggår: 2012

En kort promenad från city och Resecentrum ligger denna ljusa och rymliga 3:a om 81,5 kvm. Lägenheten har balkong med underbar eftermiddags- och kvällssol som vetter in mot den vackra innergården samt en stor inglasad balkong med utgång från vardagsrummet med utsikt mot Domkyrkan. Högt belägen på våning 4/6 i modern byggnad från 2012 med hiss från markplan.

Lägenheten består av en hall med generöst utrymme för avhängning av ytterkläder och skor samt ett stort förråd. I förrådet finns stor skjutgarderob samt linneskåp. Stilrent badrum med vitkaklade väggar, mörkt klinkergolv och utrustat med bl.a. dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Två bra sovrum som vetter in mot den lugna innergården varav det större är generöst tilltaget i storlek. Myresjökök med vita luckor och ekbänkskiva samt full maskinell utrustning i rostfritt utförande. Trevlig och väl tilltagen matplats vid fönster i öppen planlösning mot vardagsrummet. Perfekt för den som vill kunna sitta samlade och umgås med familj och vänner. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster samt gott om plats för större soffa/soffgrupp.

Stabil förening med betydligt lägre belåningsgrad än många andra föreningar byggda kring samma år.

Vid kontroll med föreningen (2024-02-01 fanns lediga garageplatser.

Här bor du med närhet till city som erbjuder all tänkbar service. Kvarnengallerian (med bl. a. mataffär, apotek och systembolag) är belägen på bekvämt promenadavstånd. Inte långt bort från bostaden ligger Resecentrum och med bil når du enkelt på-/avfart till E4:an – vilket gör denna bostad alldeles perfekt, även för pendlaren!

Karta för Råbyvägen 24

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-rabyvagen-24-21272478

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar