Råbyvägen 20 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Råbyvägen 20

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 65,5 m²
  • Byggår: 2012

2:a med funktion som en 3:a på Råbyvägens ”stadsnärmaste” del. Denna välplanerade gavellägenhet är en pärla med en stor och solig balkong som fångar strålarna från morgon till kväll. Belägen bara ett stenkast från Uppsala city, erbjuder den en perfekt kombination av bekvämlighet och lugn. Materialvalen är genomgående av hög kvalitet, vilket ger en känsla av lyx i varje vrå. Takhöjden är 2,70 och ger extra känsla av rymd.

Den sociala och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär där ljuset strömmar in från fönster i två väderstreck. Härifrån når du den rymliga balkongen med optimalt solläge, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med nära och kära. Det generösa badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Sovrum och en rejäl klädkammare ger gott om utrymme för förvaring och organisation av kläder och tillbehör. Dessutom finns ett stort förråd med fönster, som kan användas som arbetsrum eller extra sovrum efter behov.

Med hissen från markplan når du enkelt garaget och gemensamma utrymmen. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg, och föreningens gemensamma elavtal gör elförbrukningen mycket prisvärd. Innergården är vackert utformad med en pergola och grillplats för trevliga sommarkvällar.

För gäster finns möjlighet att hyra det välutrustade gästrummet på samma våningsplan, vilket gör det enkelt att välkomna besökare med en bekväm och trivsam miljö. Denna lägenhet är helt enkelt ett perfekt hem där bekvämlighet, kvalitet och gemenskap möts på bästa sätt.

Här bor du med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda – endast en cykeltur på ca 6 minuter finner du stadskärnan och resecentrum med allt vad service och shopping som kan önskas. Här har du även närhet till Gränbycentrum, Gränby sportfält samt stora grönområden. Via Tycho Hydéns väg tar du dig enkelt ut på E4:an. En kort promenad bort finner du Kapellgärdesparken med en välanvänd skateboard-park samt en välrustad lekpark för både stora och små barn. Här finns linbana, rutschkanor, klätterställningar och andra leksaker tillsammans med duschar sommartid och stora öppna grönområden.

Karta för Råbyvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-rabyvagen-20-21293575

Avstånd till vatten: 900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75422

Lämna en kommentar