Prefektgatan 1 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Prefektgatan 1

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 42 m²
  • Byggår: 2017

Välkommen till denna mycket fina och ytterst välplanerade gavellägenhet med hög standard och två balkonger högst upp i huset, belägen i en fantastisk träbyggnad med takterrass i populära Rosendal!

Här är den perfekta lägenheten för dig som önskar en modern och mycket smakfull bostad med hög standard och genomtänkt planlösning. I Brf Botanikern bor du i en fantastisk träbyggnad med en stor gemensam takterrass med fin utsikt över Uppsala, där bl.a. slottet och Domkyrkan. Här erbjuds en ombonad trädgård med gott om utrymme för socialt umgänge med sittgrupper samt ett fullt utrustat utekök. De vackra sedumtaket och den varierade växtligheten bildar tillsammans en botanisk trädgård, därav föreningens namn. Utöver detta finns även en fin innergård, även den med gott om utrymme för trevligt och stort sällskap.

Bostaden som har ett härligt ljusinsläpp via sina stora fönsterpartier och gavelläge erbjuder ett smakfullt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, härifrån nås den ena balkongen av de två, ett väldisponerat sovrum där du når den andra balkongen, ett fint och rymligt badrum samt en hall med förvaringsutrymmen och avhängningsyta. Hela bostaden präglas av genomgående smakfulla färg- och materialval. – Här är allt noga uträknat och väl genomtänkt för att passa ett enkelt och modernt boende – Ett hem att trivas i!

I den nya stadsdelen Rosendal kan du få det bästa av två världar – kombinationen av stad och natur. Pausa vardagen och ta en avkopplande promenad i Stadsskogen och dess härliga natur. För den träningsintresserade finns idag två gym, utegym, löparbana, tennisbana och Uppsala danscenter i området. Vill du istället åt stadens puls och stora utbud har du centrala Uppsala på bekvämt cykelavstånd. Området erbjuder en mix av bostäder med spännande och nytänkande arkitektur, butiker, restauranger och service. Denna stadsdel ligger med kort avstånd från stadskärnan, i linje med Sveriges främsta kunskapsstråk: Uppsala Universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet, Polacksbacken, BMC och Akademiska Sjukhuset. Fina gång- och cykelbanor och bra bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt dit du vill. Optimalt pendlarläge med kort körsträcka till påfarten till E4:an som tar dig mot Gävle och Stockholm.

Anmäl dig till visning redan idag – Varmt välkommen!

Karta för Prefektgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-rosendal-uppsala-kommun-prefektgatan-1-21351674

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75257

Lämna en kommentar