Prästgårdsgatan 10 A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Prästgårdsgatan 10 A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59 m²
  • Byggår: 1952

Via prydlig gård, på lugnt läge mellan hus, en våning upp finner ni denna bostad. Här finns fönster i olika väderstreck som låter dagsljuset flöda fritt och det är ett av fåtal hus från 50-talet där det finns hiss från markplan. 50-talscharmen gör sig påmint i det vackra, holländska parkettgolvet, serveringsskåpet, de fina elementen, de snedställda skåpen i köket, de fina fönsterbrädorna av kolmårdsmarmor, de dekorativa pardörrarna och den extra takhöjden.

Mycket tilltalande planlösning med rejält kök som bjuder in till både gemensam matberedning samt umgänge, goda förvaringsmöjligheter i vit originalskåpinredning med fina beslag och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Vardagsrummet är högst inbjudande med sitt fina ljusinsläpp som ger plats åt matbord och rejäl soffgrupp. Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Våtutrymmet är från stamrenoveringen och rustat med dusch. Möblerbar hall med kapprum. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med ordentlig klädkammare, platsbyggda garderober samt i tre externa förråd.

Välmående bostadsrättsförening med normal belåning, det mesta inkluderat i avgiften och stora renoveringar gjorda. Vackert grönskande innergård som ligger skyddad från trafik med gemensamma möbelgrupper, grill och lusthus att nyttja. Många gemensamma utrymmen att ta del av såsom två tvättstugor med tillhörande torkrum, två obokningsbara tvättpelare for spontan tvättning, invändiga cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, en välutrustad motions-/träningslokal samt ett övernattningsrum.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Karta för Prästgårdsgatan 10 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-prastgardsgatan-10-a-21350519

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75230

Lämna en kommentar