Portalgatan 92 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 92

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet med en stor inglasad balkong!
Inbjudande hall med bra med förvaring och ljusa väggar och golv. Direkt till vänster finner du ett fräscht och välplanerat kök med mycket förvaring. Sedan leds du direkt till det ljusa vardagsrummet som sedan ansluter dig till den rymliga inglasade balkongen. I anslutning till vardagsrummet och köket så finner du också ett av det två sovrummen. Vidare in i lägenheten så finner du också badrummet om ligger mitt emot hallen som är utrustat med en kombinationsmaskin och har bra med förvaring. Sedan leds ni vidare in i det andra sovrummet. Ett ljus sovrum med bra med förvaring och ljusa väggar.

Föreningen tillhandahåller flera möjligheter för medlemmar att nyttja, bilpool och cyckelpool, innergården med utegym och grillplats samt en bokningsbar takterrass med relaxavdelning och kök. Föreningen kommer även ha en övernattningslägenhet.

Stadskärnan når ni enkelt med bara några minuters promenad eller cykeltur där du har tillgång till all tänkbar service inklusive affärer, parker, utegym, vanligt gym, förskola och skolor. I närheten hittar ni även Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, sportevent till relaxavdelning samt bowling.

Karta för Portalgatan 92

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-92-20395476

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar