Portalgatan 82 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 82

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 110 m²
  • Byggår: 2015

Äntligen en femrummare om 110 kvm med generösa umgängesytor i populära och ständigt växande Kapellgärdet till salu! Detta är en optimal lägenhet såväl för er som säljer villan och önskar stora ytor som för barnfamiljen med behov av många sovrum samt det barnvänliga läget på markplan där du enkelt kan släppa i väg barnen själva för lek på den trivsamma innergården.

Här bor du med fyra väl tilltagna sovrum där det största av sovrummen har utgång till lägenhetens rymliga uteplats mot föreningens innergård. Vidare erbjuds två helkaklade badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare, öppna ytor mellan kök och vardagsrum som blir en naturlig knytpunkt och här finns utgången till den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Gott om förvaringsutrymmen i garderober, klädkammare och ett källarförråd. Något som sticker ut när det gäller nyproduktion är att denna förening dessutom erbjuder sina medlemmar möjligheten att tvätta i en tvättstuga som finns i källaren.

Kapellgärdet är ett område som är mycket attraktivt tack vare det korta avståndet till Uppsalas stadskärna. Området ligger dessutom utmärkt för stockholmspendlaren då du med cykel tar dig på bara fem minuter till resecentrum. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till flera lekparker, förskolor och skolor för alla åldrar på bekvämt avstånd. I närområdet finns service med livs, frisör och gym och på cykelavstånd finns affärshuset Kvarnen med bland annat ICA som har generösa öppettider.

Karta för Portalgatan 82

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-82-21332201

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75418

Lämna en kommentar