Portalgatan 79 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.695.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 79

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2007

– Uteplats & balkong – Trivsamt område –

Varmt välkommen till denna moderna 3:a om 79 kvm som erbjuder både balkong och uteplats!

Här kan du njuta av en rymlig och luftig planlösning som genomsyrar hög standard och stilren design. Köket är utrustat med alla nödvändiga vitvaror så som diskmaskin, fullstor kyl och frys, inbyggnadsmikro och -ugn samt även spishäll med tillhörande fläkt. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen som släpper in mycket naturligt ljus.

De två sovrummen är rymliga och ljusa med plats för sängar, garderober och andra möbler. Via det ena sovrummet nås uteplatsen mot föreningens innergård. Detta är en perfekt plats för grillkvällar eller soliga dagar. Här kan du koppla av i lugn och ro och njuta av den friska luften. Badrummet är modernt och stilrent med kakel och klinker samt bekvämligheter som dusch och tvättmaskin.

Lägenheten är belägen i Kapellgärdet med närhet till både naturen och stadens puls. I direkt anslutning till trappuppgångarna når du det gemensamma garaget. Garaget ligger på bottenvåningen, består av 119 st garageplatser och nås via hiss. Vidare finns goda kommunikationer och nära till service och shopping. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som har allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Portalgatan 79

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-79-20555215

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75418

Lämna en kommentar