Portalgatan 72 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 990 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 72

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 2015

Varmt välkommen till denna välplanerade trea i genomgående fint skick och med stor balkong!

Den öppna planlösningen erbjuder stora sociala sällskapsytor med utgång till den inglasade balkongen som rymmer både matplats för 6 personer och loungedel. Balkongens västerläge ger ett utmärkt solläge med sol under stora delar av dagen under sommarhalvåret.

Hallen är rymlig och har gott om förvaringsplats, dels i form av en skjutgarderob med spegeldörrar och dels ett förråd/walk-in closet. Köket är stilrent i ljusa toner och har gott om arbetsytor. Båda sovrummen har bra storlek och gott om förvaring. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och ovanliggande förvaringsskåp.

I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga. Lägenheten har ett tillhörande förråd beläget i källaren i samma trapphus. Föreningen erbjuder parkeringsplats både i garaget och utomhus, separata kösystem tillämpas. Skyddad innergård där endast boende har tillträde.

Kapellgärdet har ett centralt läge, med mindre än en kilometers gångavstånd till centrum. Lägenheten ligger i direkt anslutning till gång- och cykelväg som leder raka vägen till centralstationen (5 minuters cykelväg). Inom 200 m från lägenheten finns två närbutiker, en pizzeria, en stor lekpark med grönområde och två förskolor.

Välkommen på visning!

Karta för Portalgatan 72

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-72-21352062

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75418

Lämna en kommentar