Portalgatan 68 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 68

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 77 m²
  • Byggår:

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trerumslägenhet, perfekt belägen i ett insynsskyddat och svalt läge. Bostaden har en öppen, modern planlösning med generösa sällskapsytor och en fantastisk balkong som fungerar som ett extra sällskapsrum. Här bor du attraktivt och bekvämt i en populär bostadsrättsförening med hiss från markplan.

Lägenheten välkomnar dig med en praktisk hall utrustad med förvaring bakom skjutdörrsgarderober och en rymlig entré till det stora, fräscha badrummet som har både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för en soffgrupp och en halvöppen planlösning mot köket. Två rymliga sovrum erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en walk-in closet. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Balkongen på 23 kvm är perfekt för trevliga middagar med vänner eller mysiga filmkvällar med familjen.

Denna bostad passar alla – den växande familjen som behöver öppna ytor och en lugn innergård för lek och spring, eller det vuxna paret som uppskattar sociala ytor, ett extra rum för gäster eller som kontor samt alla moderna bekvämligheter. Här finns allt du behöver för att trivas under livets alla stadier.

På Kapellgärdet bor du centralt med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda. I närområdet finns närbutiker med paketombud, skolor, förskolor och fina lekplatser. För den aktive finns flera gym i området samt närhet till Röboskogen med motionsspår och utegym. Dessutom ligger Fyrisån och Fyrishov, som erbjuder simbassänger och gym, nära till hands. Goda kommunikationer finns precis utanför dörren, med gång- och cykelavstånd till city och resecentrum. Via Bärbyleden eller Luthagsesplanaden tar du dig enkelt ut på E4

Karta för Portalgatan 68

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-68-21352250

Avstånd till vatten: 700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75418

Lämna en kommentar