Portalgatan 53 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 53

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 2009

Välkomna till denna ljusa genomgångslägenhet om 3 Rok med trevlig planlösning och med två balkonger!

Bostaden som har ett härligt ljusinsläpp via sina fönster i två väderstreck erbjuder bl.a. en trevlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två väldisponerade sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter samt en klädkammare. På den ena av de två balkongerna kan ni njuta av morgonkaffet mot föreningens gemensamma och trevliga innergård medan ni på den andra kan njuta av ett härligt solläge. Balkongerna nås från vardagsrum respektive det stora sovrummet. Hela lägenheten inbjuder till gott om plats för socialt umgänge, såväl inne som ute. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Hiss direkt från markplan. Lediga parkeringar!

I Kapellgärdet bor man i ett citynära läge där ni med lätthet kan ta er med bil, buss, gång eller cykel till vad Uppsala har att erbjuda. Samtidigt präglas området av närhet till lugna och fina omgivningar. För den med aktiv livsstil är detta ett drömläge. Det närbelägna röbo spåret erbjuder allt från disc-golf bana till utegym och eljuspår/skidspår. Och har man ambitioner om lite längre turer ligger flera Linné stigar i närområdet som erbjuder riktigt fina turer.
Kvarnen är en familjär galleria vid Vaksala torg i Uppsala som ligger en kort promenad bort. I Kvarnen finns ett varierande utbud av såväl fristående små butiker och restauranger, serviceinrättningar och dessutom bland annat apotek och systembolaget. Närhet är det även till Fyrisån och Fyrishov som erbjuder äventyrsbad, simbassänger, gym och relax. Bra kommunikationer utanför porten samt gång- och cykelavstånd till city och resecentrum. Via Bärbyleden eller Luthagsesplanaden tar ni er enkelt ut på E4:an.
Oavsett vad ni önskar närhet till, ligger det mesta ni kan tänka er endast ett stenkast bort.

Observera: golv har slipats och vitlaserats efter att bilder togs.

Karta för Portalgatan 53

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-53-21347532

Avstånd till vatten: 600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75423

Lämna en kommentar