Portalgatan 4J – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 4J

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 2008

Varmt välkommen till denna väldisponerade tvåa, med balkong i söderläge. Lägenheten har generösa ytor och fint ljusinsläpp från två väderstreck, vilket ger en härlig känsla av rymd och ljus.

Här kliver du in i en välkomnande hall med smart skjutdörrsgarderob för effektiv förvaring av ytterkläder och skor. Vidare in i bostaden öppnar sig ett stort och inbjudande vardagsrum med plats för en generös soffgrupp. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen, placerad i sydläge med utsikt över innergården – en perfekt plats för utemöbler vid trevliga sammankomster. Det moderna köket har full maskinell utrustning, och erbjuder rymliga arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du avnjuta dina måltider vid en matplats framför fönstret, vilket skapar en ljus och trivsam atmosfär. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för en större säng samt en anslutande klädkammare med generös förvaring. Det helkaklade badrummet är praktiskt utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar vardagslivet. Utöver de goda förvaringsmöjligheterna inne i lägenheten har du även tillgång till ett källarförråd som föreningen tillhandahåller.

Brf Kapellgärdet 1 är en välskött förening med en god ekonomi och förmånligt elavtal för de boende. Som medlem har du tillgång till cykelförråd, och en mysig innergård med utemöbler och grillmöjligheter samt en fin lekplats. För den bilburna kan du ta hissen ned till garageplats under huset, där tillämpas en separat kö.

Lägenheten har ett attraktivt läge i Kapellgärdet med närhet till allt, endast fem minuter på cykel till Uppsala centralstation. Promenadavstånd till Vaksalatorg och gallerian Kvarnen som erbjuder matbutik, närservice, apotek, systembolag, frisör och mysiga restauranger. Du bor i ett lugnt område med parker och grönområden runtomkring och bara några kvarter från Uppsalas stadskärna.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Portalgatan 4J

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-4j-21353406

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75423

Lämna en kommentar