Portalgatan 4 F – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Portalgatan 4 F

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 42 m²
  • Byggår: 2007

Välkommen till din framtida oas på Portalgatan 4F!

Det första som möter dig när du kliver in i hallen är lägenhetens rymd och ljus! Läget i huset i kombination med de stora fönsterpartierna ger en härlig atmosfär. Här har du nyproduktionskänslan när det är som bäst med enkelhet, funktionalitet och hållbarhet som viktiga ledord. Äkta skandinavisk stil med en vit bas som möter trestaviga ekparkettgolv och där allt känns otroligt välbevarat.

Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köksdel för bästa samvaro och sociala tillställningar. Här ryms ett rejält matbord samt skönt soffmöblemang. Köksdelen är utrustad med skåpinredning i vitt med diskreta beslag för att smälta in i rummet och har all köksmaskinell utrustning du kan tänkas behöva. Stor sovalkov som rymmer dubbelsäng och ytterligare möblemang med goda förvaringsmöjligheter. Tack vare det avskilda läget känns sovalkoven som ett eget rum perfekt för avkoppling. Väl tilltaget badrum med dusch och tvättutrustning. Rymlig hall med goda avhängningsytor och extra förvaringsmöjligheter i externt källarförråd.

På den stora balkongen i öster spenderar man mycket tid! Balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och en skön fristad med gott om plats för både möblemang och egna planteringar. Slå dig till ro och blicka ut över föreningens innergård samtidigt som du njuter av lugnet med en kopp kaffe!

Läget på Portalgatan 4F är perfekt för dig som vill ha närhet till Uppsalas puls samtidigt som du kan njuta av lugnet när du vill! En kort promenad bort finns stadskärnan med tillgång till butiker, cafeer, gym och universitet. Goda kommunikationsmöjligheter för dig som pendlar med buss och tåg samt nära påfarter för bilpendlare.

Bostadsrättsförening med god ekonomi och normal belåning. Inget behov av större renoveringar. Fastigheten är utrustad med hiss från markplan för bästa komfort. Säker cykel- och barnvagnsförvaring i förråd, stor andel garageplatser i förhållande till antal boende och sophantering finns lättillgängligt på föreningens gård. Innergården fylls av välutrustad lekplats, växtlighet och fina planteringar.

Karta för Portalgatan 4 F

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-kapellgardet-uppsala-kommun-portalgatan-4-f-21345063

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75423

Lämna en kommentar