Porfyrvägen 4 – 8 – Håbo kommun

Utgångspris: 5.695.000 kr

Beskrivning av Villa Porfyrvägen 4

  • Antal rum: 8
  • Storlek: 172 m²
  • Byggår: 2001

Välkommen till denna villa i Skörby på totalt närmare 200 kvm (193,5 kvm) golvyta fördelad på 1,5 våning och ett drömläge för er som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skog och natur. Huset, som haft samma ägare sedan byggåret söker snart nya ägare. På Porfyrvägen erbjuder ett bekvämt boende där ni bara kan flytta in och njuta av livet. Huset disponeras över två plan med fem sovrum, två badrum, separat tvättstuga, rymligt kök med öppning mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns en kamin. Altan, delvis under tak nås från vardagsrummets dubbeldörrar. Mysig insynsskyddad baksida där ni har plats för solstolar och barnens lek.

Lekstuga finns på tomten och även uppskattad berghäll där barnen åker pulka på vintern. Fiber finns. Huset kommer vara besiktat samt energideklararerat.

Insynsskyddat ett barnvänligt område!
Laddbox för elbil
Möjlighet till 7 sovrum

Modellen som är Stora Katthult från Smålandsvillan för er som vill bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skog och natur inpå husknuten. Här finns på promenadavstånd ett stall, naturreservat och fina promenadstråk.

Visning planerad 10/3, hör av er om ni önskar se fastigheten innan dess.

Anmäl intresse till ansvarig mäklare Frida Evstedt på 070-581 60 81.

Karta för Porfyrvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-balsta-skorby-habo-kommun-porfyrvagen-4-21271577

Avstånd till vatten: 2500

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74641

Lämna en kommentar