Plattgatan 4 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 899 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Plattgatan 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till Plattgatan 4 och denna 5:a om 103 kvm med en uteplats på ca 40 kvm och radhuskänsla.

Upplev det bästa av två världar i denna unika femrummare om 103 kvm, komplett med en imponerande uteplats på ca 40 kvm som ger en härlig radhuskänsla. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och funktionalitet. Här kan du sitta och njuta medans dina barn leker på föreningens innergård.
Mycket välskött förening med bra faciliteter och innergårdar som bjuder in till skratt och lek. Även snabb påfart till E4:an.

Bostaden har allt du behöver: en välkomnande hall, fyra sovrum, två välutrustade badrum och ett rymligt vardagsrum. Köket är fräscht och har möjlighet till öppen planlösning mot vardagsrummet. Den stora uteplatsen med perfekt solläge blir din privata oas där du kan njuta av både avkoppling och umgänge.

Läget är perfekt – nära till både stadens puls och natur, precis invid populära Mimmi Ekholms plats, Luthagens nya torg. Området är populärt och erbjuder god service med matbutik, gym, caféer, apotek, restauranger och en vårdcentral. Nya stadsdelscentrumet Mimmi Ekholms-plats har ritat om kartan för boendeattraktiviteten i Luthagen, och numera vägs ofta avståndet till det populära torget in som ett särskilt viktigt riktmärke.

På gångavstånd från bostaden ligger den trevliga Stabby skogen med sitt elljusspår, perfekt för en stunds joggning med vännerna. Stabby är ett rekreationsområde med fina promenadstråk och Uppsalas mest centrala skidspår på åkrarna. Här finns flera hagar, skog och en trevlig och mysig omgivning. För barnfamiljen finns det flera förskolor samt skolor i området.

Till stadskärnan finns snabba cykelvägar och busslinjer, eller så strosar man kort genom vackra Luthagen alternativt längs Fyrisån. Närheten till Ekonomikum gör detta till ett utmärkt område för studenter.

Missa inte chansen att äga denna unika bostad!

Karta för Plattgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-uppsala-uppsala-kommun-plattgatan-4-21333135

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75221

Lämna en kommentar