Petterslundsgatan 9C – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Petterslundsgatan 9C

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 84,3 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till Petterslundsgatan 9C! Här har du en välplanerad lägenhet med stor potential då lägenheten är i behov av renovering – här kan du verkligen sätta din egna prägel! Planlösningen erbjuder ett badrum från stamrenoveringen 2007/2008, tre sovrum varav ett med utgång till balkong, ett vardagsrum med parkettgolv samt kök med plats för matgrupp vid fönster. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, hallförvaring och tillhörande förråd i källaren. Lägenheten säljs i befintligt skick.

Brf Lunden är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, barnvagnsförråd, cykelförråd, hobbyrum, två tvättstugor samt även ett bokningsbart övernattningsrum med fem bäddar.

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Karta för Petterslundsgatan 9C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-falhagen-uppsala-kommun-petterslundsgatan-9c-21336581

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75328

Lämna en kommentar